Kala Namak černá indická sůl 300 g BioNebio
Detailní popis
Tato jedinečná sůl se získává pomalým pražením himálajské kamenné soli s dřevěným uhlím. Díky stopovým sloučeninám (zejména síry a železa) má specifickou barvu, chuť a silnou vůni připomínající vejce. Jedná se o specialitu indické kuchyně, kterou není možno jednoduše použít místo klasické soli. Její vůně může být zprvu nepříjemná, skvěle se však hodí k pokrmům indické kuchyně a vegani ocení chuť vajec, kterou dodá veganským pokrmům. Kala Namak je i velmi zajímavá z hlediska Ayurvédy.
Skladujte v suchu a v dobře uzavřeném obalu. Ideálně po otevření přesypte do skleněné nádoby s dobře těsnícím víčkem.
HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Indie
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.