BIO Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg PROBIO
Detailní popis
Špalda je stará odrůda pšenice. Mouku jemně mletou můžete použít pro pečení chleba, buchet, koláčů, k přípravě kynutého těsta nebo k zahušťování pokrmů.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku, výborně chutná a dlouho vydrží vláčný a čerstvý. Špalda je prastará nešlechtěná obilnina výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Obsahuje kvalitní lepek, je bohatá na bílkoviny.
Výživové hodnoty na 100 g: energie 1457 kJ (344 kcal), tuky 1,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g), sacharidy 64,5 g (z toho cukry 1,3 g), vláknina 8,2 g, bílkoviny 13,4 g
S OHLEDEM NA ROSTOUCÍ CENOVOU HLADINU POHONNÝCH HMOT JSME NUCENI PŘISTOUPIT K ÚČTOVÁNÍ DOPRAVNÉHO U VŠECH ZÁSILEK NAD 10 KG. VÝŠE DOPRAVNÉHO S VÁMI BUDE INDIVIDUÁLNĚ KONZULTOVÁNA TELEFONICKY, PO SPUŠTĚNÍ NOVÉHO ESHOPU, KTERÝ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME, SE CENA DOPRAVY BUDE NAČÍTAT JIŽ AUTOMATICKY.
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek | Obiloviny obsahující lepek |
Vegan | Vegan |
BIO | BIO |
Hmotnost | Hmotnost |