Bio miso sójové 250g Sunfood
Detailní popis
Vyzrálá, aromatická, fermentovaná pasta plná minerálů a vitamínů (B12) k dochucení vašich kulinářských specialit.
Tradiční japonská kvašená pasta ze sojových bobů v biokvalitě. Přirozeně probíhající fermentační proces zachovává všechny enzymy, minerály a vitamíny.
Miso je vhodnou přísadou do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, jídel z ryb, pro úpravu mořských řas a zeleniny. Slouží k přípravě v Japonsku oblíbené miso polévky.
Složení: sojové boby BIO, mořská sůl, Aspergillusoryzae (koji).
Výživové hodnoty ve 100g: Energie 1028kJ/246kcal, tuky 11,8g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1g, sacharidy 7,3g z toho cukry 0,8g, bílkoviny 23,4g, sůl 8,9g.
Alergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Vegan | Vegan |
Přirozeně bezlepkové | Přirozeně bezlepkové |