Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

BIO italská Česneková bylinková sůl 120g Cereus

Kód produktu: 8595200607187 Kód výrobce: 8595200607187 Výrobce: 1
54 Kč
46,96 Kč bez DPH
Skladem
Ks

Detailní popis

Složení: česnek*, petrželová nať *, chilli*. *-produkty ekologického zemědělství Česneková chuť s vůní petržele a nádechem chili.Tato sůl je mírně pikantní, je vhodná i pro děti školního věku. Obohatí všechny vařené pokrmy jako polévky, omáčky, špagety, je výborná na topinky, brambory…. . Výborná v zimním období neboť zahřívá. Oblíbená u mužů neboť česnek a chili bylo odjakživa součástí tajných mužských receptů obvykle ještě v kombinaci s mletými oříšky. A samozřejmě u milovníků česneku. Vhodná do salátů, omáček, polévek a hlavních jídel. Recept: Polévka z červené čočky Budete potřebovat: červenou čočku půlenou (k dostání v obchodech se zdravou výživou) Čerstvou zeleninu: mrkev, cibule, pórek, řepa může být i květák, brambory Koření: česneková sůl, koriandr, mletý kmín Nejprve dáme vařit čočku, sebereme z ní pěnu a poté začneme přidávat nakrájenou zeleninu: cibule, mrkev, řepa, pórek,brambory a květák a přidáme několik zrníček koriandru a trochu mletého kmínu. Koriandr je také možno uvařit zvlášť a do polévky dát až na konci vaření. Koriandr se špatně vyndavá z polévky a chuť celých zrníček v polévce může být pro některé příliš ostrá. Česnekovou sůl Cereus přidáme až po uvaření. Doba vaření: cca 30 min. Tento druh čočky je velmi rychle uvařený a není potřeba ho namáčet předem. Tato čočka také nenadýmá a je velmi chutná.

Alergeny

Vegan Vegan
Přirozeně bezlepkové Přirozeně bezlepkové
BIO BIO