Bio Chilli sin carne s tempehem 500g Soyka
Detailní popis
Milovníci ostřejší mexické kuchyně a zároveň vegetariáni mají konečně možnost ochutnat kvalitní mexickou klasiku v Bio kvalitě!
Omáčku po ohřátí jde použít přímo do mexických kukuřičných tortill Piňáta nebo s rýží.
Chilli sin Carne se vyrábí z geneticky nemodifikovaných BIO sójových bobů pěstovaných v Rakousku. Je vyráběna nejmodernějšími technologiemi, které jí zachovávají její vysoké nutriční hodnoty.
SLOŽENÍ: rajčata BIO, marinovaný tempeh (sójové boby BIO vařené (85 %), pitná voda, slunečnicový olej BIO, sójová omáčka BIO, mořská sůl, česnek BIO 0,4 %, startovací kultury), rajčatový protlak BIO, fazole BIO, cibule BIO, pšeničný sirup BIO (bezlepkový, bezfruktózový), slunečnicový olej BIO, česnek BIO, sůl, voda, římský kmín BIO, mleté chilli BIO 0,1 %, majoránka BIO, mletý černý pepř BIO, červená mletá paprika BIO
Výživové hodnoty na 100 g: energie 634 kJ (151 kcal), tuky 7,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g), sacharidy 14,5 g (z toho cukry 6,3 g), bílkoviny 5,3 g, vláknina 24,4 g, sůl 0 g
Alergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Vegan | Vegan |
Bez lepku | Bez lepku |
BIO | BIO |