Bio bílé miso 250g Mitoku Sunfood
Kód produktu: 4539093101043
Kód výrobce: 4539093101043
Výrobce:
1
Detailní popis
Rýžové miso Sunfood je výživné slané ochucovadlo bio kvality, používané pro zvýraznění chuti. Miso se může použít téměř ke každému jídlu, ale mělo by se přidávat po malých dávkách. Také je dobré miso nevařit, nebo přidávat až na konci vaření, abychom si neznehodnotili enzymy a další prospěšné látky. Jeho bohatý obsah enzymů napomáhá lepšímu trávení potravin. Pomáhá i k odstraňování těžkých kovů a radioaktivních látek z těla a mnoho dalších prospěšných účinků na lidský organismus. Obecné informace: Miso má původ v Japonsku, kde je uznávané jako dar bohů. Miso je fermentovaná pasta ze sojových bobů a určitého druhu obiloviny. Můžeme mít nejen rýžové miso, ale i sojové, ječmenné, atd. Na jejich výrobu se nepoužívají žádné chemické prostředky, barviva, žádné sterilování ani zahřívání. Jde o co nejefektivnější zachování enzymů, které by se jakoukoliv úpravou zničily. Živiny: vitamín B12, esenciální aminokyseliny, vitamíny, minerály, stopové prvky, proteiny,... Blahodárné účinky: alkalické, energické, detoxikační, protirakovinné, snižuje cholesterol, krevní tlak, pomáhá z těla odstraňovat těžké kovy, radioaktivní látky, mírní účinky kouření a alkoholu v těle, je prospěšný při srdečních problémech, při alergiích posiluje imunitu, podporuje tvorbu buněk v těle,... Využití v kuchyni: Miso se nemělo příliš dlouho vařit. Zničí se tím jeho nutriční hodnoty a také chuť. Miso se používá pro zvýraznění chuti dezertů, omáček, polévek, pomazánek, hlavních jídel, kaší... Složení: sojové boby, rýže, mořská sůl, Aspergillus oryzae (koji), vše BIO - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při teplotě do 10°C Hmotnost obsahu: 250g Země původu: JaponskoAlergeny
Sójové boby (sója) | Sójové boby (sója) |
Vegan | Vegan |
Bez lepku | Bez lepku |
BIO | BIO |