Indonéské Rendang Kari 140g Živina
Detailní popis
Indonéská rendang kari pasta je jemně pálivá. Pro přípravu kari s kokosovým mlékem.
Objem: 140g ve skle.
Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí indonéského rendang kari / Čistě rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany / Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově / Příprava kari nezabere víc jak 15 minut / Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
Kari z čerstvých surovin, které vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Z jedné sklenice připravíte snadno a rychle 6-10 porcí rendangu.
Více o Rendang: je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.
SLOŽENÍ: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1559 kJ / 377 Kcal, Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,1 g, Sacharidy 12 g z toho cukry 3,7 g, Bílkoviny 1,7 g, Sůl 0,7 g.
Alergeny
Vegan | Vegan |
Hmotnost | Hmotnost |