Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Vážení zákazníci, DORUČENÍ zásilek do Štědrého dne GARANTUJEME pro objednávky uskutečněné NEJPOZDĚJI do 18. 12. Pozdější objednávky budou doručeny v lednu 2024.
Jídelna Po-Pá 9–15, Prodejna Po-Pá 7.30–18, So 8–12/ADVENTNÍ OTEVÍRACÍ DOBA V BANNERU NÍŽE
Tato špičková mléčná rýže snadno vstřebává tekutinu a po uvaření je měkká a krémová. Je vynikající pro přípravu mléčné rýže, rýžových nákypů a dalších sladkých pokrmů.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
PŘÍPRAVA: 3 hrnku rýže zalijeme 1 1 hrnkem studené vody a zvolna vaříme pod pokličkou do měkka (cca 12 minut) nebo dokud se voda nevyvaří. Potom přidáme necelé dva hrnky mléka, dle chuti osladíme přírodním cukrem a za občasného míchání zvolna vaříme dalších asi 10 minut do krémové konzistence. Je-li směs příliš hustá, přiléváme postupně mléko. Nakonec můžeme přidat vajíčko rozkvedlané v troše mléka a krátce povařit. Dochutíme skořicí, vanilkou, máslem…