BIO cukr vanilkový 8 g Amylon
Detailní popis
BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše.
Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:
- pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
- zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
- nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Složení: cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min. 1,5 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové hodnoty na 100 g: energie 1692 kJ (398 kcal), tuky 0,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 98,9 g (z toho cukry 98 g), bílkoviny 0,1 g, sůl 0,01 g
Alergeny
Vegan | Vegan |
Přirozeně bezlepkové | Přirozeně bezlepkové |
BIO | BIO |