BIO bílá čokoláda s kávou Café Blanc 100 g GEPA
Detailní popis
Vyladěná čokoládová pochoutka i pro náročné. Bílá čokoláda z čistého kakaového másla totiž skvěle ladí s instantní kávou prvotřídní kvality z Latinské Ameriky. Bio bílá čokoláda nevyužívá ani geneticky modifikované organizmy, ani emulgátory či náhražky a obsahuje 32 % kakaa. Sladkost dodává surový třtinový cukr od kooperativy Manduvirá z Paraguaye. Jemné vanilkové tóny čokolády pak úžasně kontrastují s chutí silné bio instantní kávy arabiky. Drobní pěstitelé v Peru, Mexiku, Bolívii a Hondurasu sklizené kávové třešně zpracovali mokrou metodou, která zajišťuje čistý chuťový profil kávy, a v Evropě pak byla zrna usušena mrazem, aby si uchovala své aroma. V čokoládě tak není zcela rozpuštěna, ale nachází se v ní jemná "zrnka" instantní kávy.
Čokoláda, pro kterou snad zapomenete i na latte macchiato, které se stejně jako cappuccino skládá z kávy a mléka a může se zdobit kakaem.
Obal čokolády nevyužívá hliník, ale ekologicky šetrný a kompostovatelný film NatureFlex, který se skládá z 90-94 % obnovitelné celulózy. Dle normy se tak 90 % vnitřního obalu v kompostu do 90 dní rozloží.
SLOŽENÍ: surový třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, instantní káva (2 %), vanilkový extrakt.
Obsah kakaa min. 32 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku. Veškeré suroviny v bio kvalitě.
Výživové hodnoty na 100 g: energie 2472 kJ (594 kcal), tuky 40,9 g (z toho nasycené mastné kyseliny 25,7 g), sacharidy 48 g (z toho cukry 46,6 g), bílkoviny 8,4 g, sůl 0,3 g
Alergeny
Mléko | Mléko |
BIO | BIO |