NOVÉ KURZY PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU
Jménem SPECIALISTKY NA KVÁSKOVÉ PEČENÍ a autorky nejobsáhlejších a nejpraktičtěji zpracovaných KVÁSKOVÝCH KUCHAŘEK si Vás dovolujeme pozvat na nově vypsané PODZIMNÍ KURZY PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU.
ÚTERÝ 21. ŘÍJNA 2025, 16:30 - 20:00, BAZALKA VE DVORKU (ul. K. H. Máchy 747) - PŘEDNÁŠKOVÝ KURZ - NA TENTO KURZ JIŽ NENÍ MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT
- dozvíte se vše potřebné o kvásku, prozradím vám mýty, které o něm kolují
- odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
- řekneme si také o surovinách, pomůckách, jak používat ošatky, formy
- budete umět zadělat různá těsta, inspiruji vás k obměně surovin, postupů, tvarů
- prozradím vám, jak si předělávat recepty na rychlé, pomalé kynutí a že nějaké odkládání kvásku je nesmysl
- chleba jde připravit i za jen 15 min. vašeho času. Řeknu vám, jak to dělám já
- ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
- odnesete si 13 letý sušený kvásek, 2 osvědčené recepty na chleba s tipy na snadné obměny, náruč inspirace pro kváskové tvoření i nezapomenutelnou chuťovou vzpomínku
Potřebujete více praxe? Pak si nenechte ujít návazný WORKSHOP!
ÚTERÝ 4. LISTOPADU 2025, 16:30 - 20:00, BAZALKA VE DVORKU (ul. K. H. Máchy 747) - PRAKTICKÝ WORKSHOP
Naučíte se krok za krokem zadělat těsto na kváskový chléb, který si druhý den doma upečete, zakrojíte a ohromíte své blízké! :) To vše pod vedením kváskové kuchařky, paní Jany Berkové, jejíž osobní pozvánku citujeme:
- 
	naučíte se celý postup výroby chleba
- 
	odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
- 
	řekneme si vše o kvásku, o surovinách, pomůckách
- 
	budete umět přizpůsobit si recepty, udělat super rychlý i superpomalý chleba
- 
	poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- 
	ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
- 
	odnesete si 13 letý kvásek živý i sušený, kus lektorčiny kváskové vášně i nezapomenutelnou chuťovou vzpomínku

BONUSY NAVÍC - PLATNÉ PRO KTERÝKOLI Z VÝŠE UVEDENÝCH KURZŮ:
- možnost na kurzu zakoupit spoustu užitečností - ošatky, formy na pečení, koření nejen chlebové, nože a další vychytávky
- možnost prolistovat a zakoupit lektorčiny 4 KVÁSKOVÉ KUCHAŘKY - "klasickou", sladkou, světovou i originální bezlepkovou - všechny k mání i v našem obchodě Bazalka BIO na Gočárově třídě
- sleva 10 % na nákup v Bazalce BIO na Gočárově třídě v den konání kurzu pro všechny účastníky kurzu
 
             Obiloviny
                                                                                        Obiloviny 
                                        