Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

NOVÉ KURZY PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU

01.09.2025 11:20 Akce a novinky

Jménem SPECIALISTKY NA KVÁSKOVÉ PEČENÍ a autorky nejobsáhlejších a nejpraktičtěji zpracovaných KVÁSKOVÝCH KUCHAŘEK si Vás dovolujeme pozvat na nově vypsané PODZIMNÍ KURZY PEČENÍ CHLEBA Z KVÁSKU.

ÚTERÝ 21. ŘÍJNA 2025, 16:30 - 20:00, BAZALKA VE DVORKU (ul. K. H. Máchy 747) - PŘEDNÁŠKOVÝ KURZ - NA TENTO KURZ JIŽ NENÍ MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT

  • dozvíte se vše potřebné o kvásku, prozradím vám mýty, které o něm kolují
  • odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
  • řekneme si také o surovinách, pomůckách, jak používat ošatky, formy
  • budete umět zadělat různá těsta, inspiruji vás k obměně surovin, postupů, tvarů
  • prozradím vám, jak si předělávat recepty na rychlé, pomalé kynutí a že nějaké odkládání kvásku je nesmysl
  • chleba jde připravit i za jen 15 min. vašeho času. Řeknu vám, jak to dělám já
  • ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
  • odnesete si 13 letý sušený kvásek, 2 osvědčené recepty na chleba s tipy na snadné obměny, náruč inspirace pro kváskové tvoření i nezapomenutelnou chuťovou vzpomínku 

Potřebujete více praxe? Pak si nenechte ujít návazný WORKSHOP!

ÚTERÝ 4. LISTOPADU 2025, 16:30 - 20:00, BAZALKA VE DVORKU (ul. K. H. Máchy 747) - PRAKTICKÝ WORKSHOP

Naučíte se krok za krokem zadělat těsto na kváskový chléb, který si druhý den doma upečete, zakrojíte a ohromíte své blízké! :) To vše pod vedením kváskové kuchařky, paní Jany Berkové, jejíž osobní pozvánku citujeme:

  • naučíte se celý postup výroby chleba
  • odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
  • řekneme si vše o kvásku, o surovinách, pomůckách
  • budete umět přizpůsobit si recepty, udělat super rychlý i superpomalý chleba
  • poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
  • ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
  • odnesete si 13 letý kvásek živý i sušený, kus lektorčiny kváskové vášně i nezapomenutelnou chuťovou vzpomínku 
 

BONUSY NAVÍC - PLATNÉ PRO KTERÝKOLI Z VÝŠE UVEDENÝCH KURZŮ:

  • možnost na kurzu zakoupit spoustu užitečností - ošatky, formy na pečení, koření nejen chlebové, nože a další vychytávky
  • možnost prolistovat a zakoupit lektorčiny 4 KVÁSKOVÉ KUCHAŘKY - "klasickou", sladkou, světovou i originální bezlepkovou - všechny k mání i v našem obchodě Bazalka BIO na Gočárově třídě
  • sleva 10 % na nákup v Bazalce BIO na Gočárově třídě v den konání kurzu pro všechny účastníky kurzu

Těšíme se na společné chlebové tvoření s vámi!

Jana Berková, 13 letý Kvásek a kolektiv Bazalky

MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ NA KVÁSKOVÉ KURZY ZDE