Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

NAŠE CHLEBÍČKY

01.03.2025 15:35 Akce a novinky

Také milujete chlebíčky?

Rádi si dáte dobrý chlebíček, ale nebaví vás stále stejné variace na téma "šunka a něco"?

Tak to se u nás stavte! :)

Nabídneme Vám chlebíčky, které jinde neochutnáte!

NAŠE CHLEBÍČKOVÉ MENU:

A protože základem skvělého chlebíčku je skvělé PEČIVO, pečeme si naši vlastní CHLEBÍČKOVOU VEKU. Ze špaldy.

Podle vlastní, do posledního drobečku vyladěné receptury, v naší pekárně v Třebechovicích. Její předností je kromě neodolatelné vůně mimořádná vláčnost a nadýchanost, která u špaldového pečiva není běžná a které dosahujeme speciální technologií výroby a již zmíněnou jedinečnou vlastní recepturou.

K mání je KAŽDÝ PÁTEK v Bazalce BIO na Gočárově třídě.

Naše VEKA měří bezmála půl metru, takže si můžete na víkend pozvat hostů, kolik jen chcete. :)

Veku si samozřejmě můžete v Bazalkách také předem objednat, abyste měli jistotu, že vaše chlebíčky dostanou ten nejlepší základ pod sluncem :).

OBJEDNAT SI SAMOZŘEJMĚ MŮŽETE I NAŠE CHLEBÍČKY.

VE VŠECH NAŠICH PRODEJNÁCH, VČETNĚ RESTAURACE BAZALKA VE DVORKU.

A plánujete-li větší akci, kontaktujte nás a my se vám ozveme s CATERINGEM NA MÍRU.

Mimochodem znáte PŘÍBĚH CHLEBÍČKU?

Fenomén, jenž je českou variací finger food či tapas máme takříkajíc v DNA. I přes všechny módní vlny a výživové bouře překonal  dobu více než 100 let. 

Dědictví prvorepublikové noblesy a odkaz slavného Lahůdkářství Jan Paukert vzniklo vlastně náhodou. To si jednoho dne malíř Jan Skramlík při výzdobě vinárny manželů Paukertových posteskl, že by si dal něco menšího k snědku, tak na tři kousnutí. A nebyl by to lahůdkářský génius Jan Paukert, aby promtně něco nevymyslil . A tak světlo světa spatřila klasika s bramborovým salátem, uherákem, pražskou šunkou a vejcem. Long story short: obliba chlebíčků rostla, a tudíž na sebe dlouho nenechaly čekat další varianty, díky nimž se roztočila spirála všemožných chuťových kombinací a variací, které dodnes zpestřují rodiné oslavy nebo pauzy o divadelních představeních.