Víme, co jíme? Autorka: Vrbová, Tereza

Obrázek Obrázek

Kód zboží : 9788023875041

Dostupnost : skladem

Značka : Bazalka

Zboží momentálně není určeno k prodeji.

Napište nám dotaz.

Kniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčky". První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek (konzervanty, ...

Kniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčky". První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek (konzervanty, emulgátory atd.). V několika dalších kapitolách naleznete obecné informace o používání přídatných látek, jejich testování, možném vlivu na lidské zdraví a řadu dalších. V šesté kapitole jsou popsány všechny přídatné látky, které se mohou v České republice v potravinách používat i některé látky, které jsou v současné době zakázány, ale mohou být v budoucnu povoleny nebo se používají v cizině. U každé látky je uvedena stručná charakteristika, oblast použití, možné nežádoucí účinky a legislativní status.

nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce