Nemoci jater, s výjimkou akutních a konečných studií, probíhají poměrně často bez větších zažívacích potíží. Nemocní často ze strachu z nepříjemného vývoje choroby přesto dodržují..
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje..
V edici Pavla vaří sv. 11 uvádí populární autorka knížek o zdravé výživě vše o špaldě a ječmeni. Populárně, ale odborně na úrovni, si povíme, čím nám uvedené celozrnné obilniny a..
Zácpa je nemocí civilizační, je způsobena sedavým způsobem života, dietou s malým obsahem vlákniny a tekutin, potlačováním defekčního reflexu, změnou režimu. Tato kniha by měla být o prevenci..
Kniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. Éčky. První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek..
Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit. Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným..
Květinová kuchařka Jany Vlkové vás seznámí s rostlinami, které se v kuchyni používaly odpradávna a nyní je zvolna objevují věhlasní kuchaři a gurmeti. Autorka poradí, kdy, kde a jak divoké i..
Nezbytný doplněk Květinové kuchařky pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí nejen do terénu – notes Květinové kuchařky konečně k vašim potřebám! Notes zahrnuje prostor pro vaše..
Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit. Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným..
Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit. Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným..
Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na čokoládu?
Jak a co jíst, abychom nebyli ve stresu, jak se hýbat přirozeně a s radostí, jak se neochuzovat o důležitý..
Kulinární monografie popisující široké uplatnění pampelišky v kuchyni.
96 stran
20 receptů od salátů, chuťovek, polévek přes hlavní jídla až po dezerty a nápoje.
Nechybí spousta..
Co dobrého si dát k snědku, když nechceme konzumovat příliš masa, mléka, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé,..
ADVENTNÍ VYDÁNÍ PRAVÉHO DOMÁCÍHO ČASOPISU
Jde přežít Vánoce bez dárků? Jak vypadá takový adventní kalendář naruby a čím Vás obohatí? Jak celou adventní honičku změnit v pohodu a..
Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu. Naše babičky říkávaly, že polévka je grunt, my ji dnes ale raději vynecháváme. Z polévek v této knize určitě neztloustnete, protože jsou hlavně..
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou..
Stejně jako ve své první knize, ani v LUŠTĚNINOVÉ KUCHAŘCE Petr Klíma nešetří originalitou a velkou dávkou kreativity. Využívá sezónní suroviny, moderní, avšak naprosto srozumitelné, a i..
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí..