PRAKTICKÝ KURZ PEČENÍ KVÁSKOVÉHO CHLEBA

10. února 2020

Vůni a chuť vlastnoručně upečeného KVÁSKOVÉHO PEČIVA nic nenahradí!

Přijďte na kurz JANY BERKOVÉ, jedné z nejzkušenějších kváskových pekařek a lektorek, autorky 4 kuchařek věnovaných kvásku!


kváskový kurz 2020

CO SE NA KURZU DOZVÍTE?

Jak si kvásek založit a jak se o něj starat, když jste s ním doma, i když se chystáte třeba na půlroční cestu kolem světa :)
Jak kvásek používat k pečení i vaření, a že tak můžete činit s lepkem i bez lepku.

Jak na kynutí v ošatce, ve formě a na plechu.

Jak kváskový chléb upéct v remosce, troubě a pekárně.

Co znamená paření chleba a proč se do něho pouštět.

Spoustu vychytávek a zdánlivých maličkostí, které by Vás doma u trouby nejspíš nenapadly a díky nimž se Vám pekařské dílo pokaždé vydaří a vyhnete se zbytečnému zklamání.

VYZKOUŠÍTE SI PŘIPRAVIT VLASTNÍ CHLEBOVÉ TĚSTO, OCHUTNÁTE PEČENÉ A PAŘENÉ ČERSTVÉ PEČIVO A ODNESETE SI KVÁSEK ŽIVÝ I SUŠENÝ pro "strýčka příhodu" ;)

POZOR! Kapacita kurzu je omezena, nenechávejte proto rozhodnutí na poslední chvíli, ať nemusíte místo křupavého kváskového chleba jen "polknout slinu" ;)

NOVĚ

V BAZALCE BIO V PRODEJI 3 KVÁSKOVÉ KUCHAŘKY Jany Berkové.

KVÁSKOVÁ KUCHAŘKA

KVÁSKOVÁ KUCHAŘKA BEZ LEPKU A BEZ CUKRU

S KVÁSKEM KOLEM SVĚTA

Zalistujte si třídílnou "kváskovou biblí". Rozhodnete-li se pro koupi, na kurzu Vám kuchařku paní Berková i s osobním věnováním ráda podepíše!


 

kváskové kuchařky J. Berková

nofoto

Zboží bylo přidáno do nákupního košíku. Zpět k nákupu K objednávce